Kattenbuggy

Savannah katten houden van apporteren en water, maar ze houden er ook van om zich te laten vervoeren met een hondenbuggy (of kattenbuggy). Dit is natuurlijk mooi meegenomen als je zelf veel van wandelen houdt. Je kunt je savannah kat dan lekker meenemen in een buggy.

Katten houden zelf ook van wandelen, maar als je zelf een lange afstandsloper bent, dan is zo’n wandeltocht misschien wel te ver voor je kat. Een kattenbuggy biedt dan uitkomst. Bij het wandelen met je kat heb je ook een kattenjasje en wandellijn nodig. Deze kattenbenodigdheden kun je vinden bij Dierenbenodigdheden Blauwestad.

Ook is een buggy voor je kat handig als je regelmatig naar een kattenshow gaat. Je kat kan dan tijdens de show lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving liggen.

Ga je op vakantie dan kan je je savannah kat ook meenemen. Een kattenbuggy is dan zeer handig omdat je kat dan niet weg kan lopen en als je dan overdag of s’-avonds ergens naar toe wil, dan kun je je kat ook meenemen.

Zoals je ziet is een hondenbuggy (of kattenbuggy) zeer handig voor een savannah kat eigenaar. Hij of zij kan dan zijn of haar kat overal mee naar toe nemen.

kat in hondenbuggy
3 katten in hondenbuggy

Als je op zoek bent naar een hondenbuggy met vering, dan is het merk Piccolo Cane de beste optie. Als je op zoek bent naar een goedkope buggy, dan kom je uit op PetComfort. De buggy’s van Innopet zijn echter verschillend in kwaliteit en hebben verschillende prijsklasses.

Wil je alles weten over een hondenbuggy, dan ben je bij Fietskarretje.nl helemaal op het goede adres. Zij kunnen je nog veel meer informatie geven, tevens kunnen ze je alles vertellen over een kwalitatieve hele goede buggy tot goedkope hondenbuggy .

Heb je vragen naar aanleiding van deze informatie? Neem dan contact met ons op d.m.v. het contactformulier. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.