Kattenbuggy

Het is bekend dat Savannah katten houden van apporteren en dat ze van water houden. Waar ze echter ook behoorlijk van houden, is het genieten van de buitenlucht. Bij langere stukken is dat te ver om te wandelen, dus dan kan het een uitstekende optie zijn om jouw kat of poes te vervoeren met een kattenbuggy! Ook voor katten met een blessure is deze buggy een uitstekende uitvinding.

Er zijn dus verschillende redenen waardoor een kattenbuggy een ideale aankoop is voor jouw kater. Bijvoorbeeld als je zelf van wandelen houdt, want dat doet jouw kat op zeker ook. Als je echter voor de langere afstanden gaat, dan is zo’n wandeltocht wellicht wat te ver voor je kat. Een kattenbuggy biedt dan uitkomst. Bij het wandelen met je kat heb je ook een kattenjasje en wandellijn nodig. Deze kattenbenodigdheden kun je vinden bij Dierenbenodigdheden Blauwestad.

Een buggy biedt dus ook uitkomst bij een (tijdelijke) blessure van jouw huisdier, waardoor hij of zij slecht ter been is. Neem je jouw kat vaak mee naar een kattenshow? Ook dan loont het zeker om een kattenbuggy aan te schaffen! Je kat kan dan tijdens de show lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving liggen.

Voordelen kattenbuggy

Er zijn hierboven al behoorlijk wat voordelen van de kattenbuggy benoemd, waarvan jij en jouw kat of poes kunnen profiteren wanneer jullie besluiten om dit product aan te schaffen. Met een kattenbuggy neem je jouw huisdier gemakkelijk mee naar plekken die wat te ver liggen om te lopen. Bovendien zal de buggy na verloop van tijd als zeer vertrouwd aanvoelen voor jouw kat of poes. Dat zorgt ervoor dat jouw viervoeter ook op onbekende plekken alsnog op zijn of haar gemak is.

Vakantie

Ga je op vakantie dan kan je je savannah kat ook meenemen. Een kattenbuggy is dan weer zeer handig, omdat dit product ervoor zorgt dat jouw kat niet weg kan lopen. Bovendien is het op die manier gemakkelijk om de kat mee te nemen als je overdag of in de avond ergens naar toe wilt gaan.

Geef jouw kat zijn vrijheid terug

Met de kattenbuggy kun jij er dus voor zorgen dat jouw kat weer op plekken kan komen waar hij anders niet meer kan zijn. Door wat voor reden dat ook komt en of het door bijvoorbeeld een tijdelijke of permanente handicap is, de kattenbuggy biedt altijd uitkomst in dit soort situaties.

Met de aanschaf van een kattenbuggy (ook wel hondenbuggy genoemd, maar daarover later meer) krijgt jouw viervoeter dus echt weer zijn of haar vrijheid terug. Met behulp van deze uitvinding komt jouw kat (samen met jou) weer op plekken waar hij graag wil zijn. Denk bijvoorbeeld aan een natuurgebied, met het zomerse weer dat ons weer te wachten staat.

kat in hondenbuggy
3 katten in hondenbuggy

Kattenbuggy of hondenbuggy?

Een kattenbuggy wordt ook vaak aangeduid als hondenbuggy. Een hondenbuggy is in principe hetzelfde product. De buggy die jij aanschaft is dus zowel voor honden als voor katten een ideale mogelijkheid om het dier te kunnen vervoeren. De hondenbuggy (of kattenbuggy) is voor een eigenaar van een savannah kat dus uitermate handig, want hij of zij kan dan zijn of haar kat overal mee naartoe nemen.

Je kunt dus met een gerust hart een hondenbuggy kopen voor jouw viervoeter. Een hondenbuggy is niet alleen voor honden geschikt, maar zeker ook voor jouw kat of poes. In beide gevallen zorgt het product ervoor dat jullie er samen heerlijk op uit kunnen trekken. Of je nu dus op zoek bent naar vervoer voor jouw hond of voor jouw kat of poes, de hondenbuggy is dé oplossing!

Wanneer je op zoek bent naar een hondenbuggy met vering, dan raden we bij Nevasirags de Hondenbuggy Innopet Premium Cozy aan. Dit soort buggy’s zijn uitgerust met een soepele vering op de achterwielen, waardoor je zeker weet dat jouw hond over voldoende comfort beschikt tijdens jullie gezamenlijke wandelingen. Bovendien staat het merk Innopet al sinds jaar en dag bekend als een zeer betrouwbaar merk op het gebied van hondenbuggy’s.

Kattenbuggy kopen?

Bij Nevasirags mogen we dan wel veel over kattenbuggy’s weten en dit graag met je delen, voor de aanschaf ervan kun je niet rechtstreeks bij ons terecht. Daarom hebben we gekeken naar de beste aanbieders op het gebied van kattenbuggy’s. Zowel bij Dierenbenodigdheden Blauwestad als Fietskarretje.nl kun je terecht voor allerlei producten en accessoires op het gebied van vervoer voor jouw viervoeter.

Wil je alles weten over een kattenbuggy (of een hondenbuggy) en ben je wellicht van plan om er één te kopen? Dan ben je bij Fietskarretje.nl helemaal aan het juiste adres! Zij kunnen je nog veel meer informatie geven, tevens kunnen ze je alles vertellen over een kwalitatief hele goede buggy tot de goedkopere buggy’s. Zo maak je altijd een keuze voor de variant die het beste bij jouw wensen past!

Accessoires voor de kattenbuggy

Bij zowel Fietskarretje.nl als Dierenbenodigdheden Blauwestad ben je dus aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een kattenbuggy en de bijbehorende accessoires. Bij de accessoires voor een kattenbuggy (of dus een hondenbuggy) kun je denken aan verschillende producten. Het zijn allemaal producten die een wandeling met jouw kat of hond zowel voor jou als voor jouw viervoeter aangenamer maken.

Zo kun je bijvoorbeeld de aanschaf van een regenhoes overwegen. De regenhoezen voor een kattenbuggy zorgen ervoor dat jouw kat of poes tijdens een wandeling lekker droog blijft, wanneer er plotseling slechter weer optreedt. Bij veel van de katten- of hondenbuggy’s wordt er ook een regenhoes meegeleverd. Dit staat dan altijd in de titel of de omschrijving van het product.

Savannah kat kopen?

Heb je niet alleen interesse in een kattenbuggy, maar ook in het kopen van een Savannah kat? Dan is het belangrijk dat deze voorzien is van de juiste papieren, zo weet je namelijk zeker dat jouw nieuwe Savannah kitten de juiste stamboom krijgt. 

In Nederland zijn er een aantal goede Savannah fokkers, die aangesloten zijn bij de Rasvereniging Savannah Kat (RVSK). Zij zetten zich in voor de belangen van de Serval en de Savannah en kunnen je meer vertellen over deze kattensoort. Tevens word je goed geadviseerd of de Savannah voor jou en je gezin de juiste kat is.

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij beantwoorden je vraag vervolgens zo spoedig mogelijk.